Ik heb de tijd, handleiding in tijdsurfen

‘Ik heb de tijd, handleiding in tijdsurfen’ is een bestseller op het gebied van tijdsbeheer (tiende druk, 2017, meer dan 10.000 exemplaren verkocht). Het is inmiddels verschenen in 6 talen. In het jaar van verschijnen werd het boek bekroond als beste spirituele boek van het jaar.

 

Het juryrapport
‘We waarderen zijn lichte toon, de praktische toepasbaarheid van zijn aanpak en ook de terughoudende wijze waarop hij zijn eigen spirituele bron, het zenboeddhisme, heeft laten meeklinken in het boek. Daardoor nodigt hij iedereen, los van de eigen traditie, uit om met zijn methode meer orde en rust in het leven te krijgen en zo alle aandacht te kunnen geven aan de omgeving.’ 

 

Zeven aanwijzingen
De zeven aanwijzingen worden beschreven aan de hand van heldere voorbeelden. De aanwijzingen zelf lijken voort te komen uit oude ongeschreven tempelregels die de zenmonnik Loomans weet te vertalen naar een concrete handleiding om vanuit rust te leven. Een van de zeven aanwijzingen beschrijft het gebruik van de intuïtie. Door de manier waarop de auteur dit thema benadert, verliest het zijn geheimzinnigheid en krijgt het de betekenis van een natuurlijke goede raadgever.

 

Het boek is humoristisch geïllustreerd door Niels de Hoog.

Verhoog het werkgeluk en werkplezier

Een gesigneerd exemplaar bestellen

Bestel een gesigneerd exemplaar bij de auteur voor € 22,50 excl. verzendkosten. Wanneer je het boek cadeau geeft, vermeld dan de voornaam van de ontvanger in een notitie. Deze wordt als aanhef gebruikt.

 

Een keer per week
Wij versturen de gesigneerde boeken een keer per week. Wil je het boek eerder ontvangen, dan kun je dit vermelden bij de verzendgegevens als notitie. We zullen het boek dan z.s.m. versturen.

Over het boek

door Paul Loomans, zenmonnik
bekroond als beste spirituele boek van het jaar
al meer dan 10.000 exemplaren verkocht
vertaald in het Engels, Duits, Frans, Russisch en Italiaans

144 pagina’s
10de druk
Prijs: € 22,50
• Illustraties: Niels de Hoog
• Ontwerp: Quirine Reijman, De Zagerij
• Uitgeverij: AnkhHermes

Reacties van lezers

Steeds-sneller